Lidt om os​

S.B. Auto er eksperter rudeskift, samt pladearbejde - Vi laver også alle modeller fra bil koncernen. Vi er et autoværksted som er baseret på vores passion for detaljen. Vi har det nyeste udstyr inden for test og software opdateringer. Vores værksted har 5 lifte, så der er altid plads til at servicere alle bilmærker også varevogne. Vi skaber tryghed og tillid, og sigter efter det højeste serviceniveau da vi ved at din transport er vigtig for dig, både som privat og som erhvervsvirksomhed.

Hos os kan du også leje en af vores lånebiler, imens din egen bil bliver serviceret på værkstedet. En alm. lånebil koster kr. 75,00 + moms om dagen, en erhvervslånebil koster kr. 150,00 + moms om dagen, og autotransport kr. 500,00 + inkl. moms indenfor 20km.

Ved forsikringskade er lånebil gratis.

SB Auto er et velrenommeret autoværksted i Høng tæt på Slagelse med mange års erfaring inden for en lang række bilmærker. SB Auto har ekspertisen til at klare tekniske såvel som elektroniske reparationer, rådgivning ved køb og salg og montering af alle former for ekstra udstyr.​

​Skal vi også arbejde for dig?

​Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til SB Auto, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

S.B. AUTO ApS

S.B. AUTO ApS er et velrenommeret autoværksted i Høng tæt på Slagelse med mange års erfaring inden for en lang række bilmærker.

Kontakt os

​Østergade 3A, 4270 Høng

60 67 89 28

​✉ sb@bak-auto.dk 

CVR: 35846921

Sociale medier

​Følg os på Facebook  ​